The Evil Pony's

Een nieuw veulen (of eerder bronstige hengst) in de stal.
  • Added on: Juni 9, 2017
  • Added by: Halfgod
  • Category: Nieuws
  • Comments: no comments

Met spijt in het hart hebben we na 12 jaar afscheid genomen van onze bassist Sven Bauwens. Hij hangt de bas aan de haak en gaat opnieuw doen waar hij nog beter in is, namelijk gitaar spelen! En daar kunnen we moeilijk rouwig om zijn. We willen hem nogmaals bedanken voor alles en wensen hem natuurlijk heel veel succes met zijn nieuw orkestje.

Er is trouwens geen reden tot paniek, de toekomst van The Evil Pony’s is verzekerd… Na honderden audities is de kogel eindelijk door de kerk en hebben we al een nieuwe bassist gekozen. Hoewel er wat meer baard op mocht staan, hebben we uiteindelijk gekozen voor Ricky den Backer – Bazooka Joe voor de vrienden – als nieuwe bassist. De eerste repetitie vandaag was in elk geval top. We werken nu nog wat aan onze choreografie en binnenkort kondigen we de eerste optredens in nieuwe bezetting aan. We zijn trouwens nog steeds beschikbaar voor het opluisteren van uw trouw-, communie- en verjaardagsfeesten. Mits een kleine vergoeding komen we zelfs optreden.